Tuńczyk na kanapki

Ta pasta z tuńczyka jest podobna do poprzedniej, jest tylko mała różnica –  w tamtej była kukurydza, a w  tej zamiast kukurydzy jest cebula. Wiec smak tez troszkę inny 😉

Obrazek

Składniki:

  • puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 1 cebula
  • 1 łyżka majonezu

Przygotowanie:

Cebule kroimy w kostkę. Tuńczyka odcedzamy. Do tuńczyka dodajemy pokrojona cebule i majonez – dokładnie mieszamy.

Obrazek

Gotowa pasta smarujemy chleb. Ja używam chleba tostowego, który później kroje w trójkąty.

Obrazek

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s